Persbericht: LAKRAN start nieuw consulting bedrijf gericht op VMS-systemen

Persbericht: LAKRAN start nieuw consulting bedrijf gericht op VMS-systemen

Vorige week, op maandag 05 maart 2018, is binnen de LAKRAN Commerce Group een nieuwe consultancy entiteit opgericht onder de naam LAKRAN VMS Services BV. Dit nieuwe organisatieonderdeel gaat zich volledig richten op het adviseren van klanten rondom eigenaarschap van zogenaamde VMS-systemen. Aan het roer van de nieuwe adviestak geen bekend gezicht uit de bedrijfsgroep maar een nieuwe naam. Minke Mensink stapt, na 20 jaar werkzaam te zijn geweest binnen de Randstad groep, in het ondernemerschap door als mede aandeelhouder dit nieuwe bedrijf vanuit LAKRAN op te gaan zetten.

“Voor ons was dit een logische vervolgstap op de beweging die wij vorig jaar met onze bestaande consultancy activiteiten hebben ingezet.” Aldus Doede van Haperen, oprichter en CEO van de LAKRAN Commerce Group. “De opdracht die wij toen aan de nieuwe Managing Director, Herman Ursinus, hebben meegegeven was enerzijds scherp stellen van onze adviespropositie en anderzijds ruimte maken voor groei hierbinnen. Dat gaat erg goed”.

Het werkgebied waarop LAKRAN VMS Services zich gaat richten werd al bediend vanuit LAKRAN Procurement Professionals. Maar de mogelijkheden in de markt en de gewenste focus van de beschikbare consultants vroegen heel duidelijk om een harde keuze. “We moesten ermee stoppen of echt op in gaan zetten” aldus Herman Ursinus. Voor de bedrijfsgroep die zelf zeer actief is in de softwaremarkt rondom inhuur-oplossingen (zie flexforcemonkey.com) is het uiteindelijk die laatste geworden.

De LAKRAN groep bestaat sinds 2006 en is actief op het Business Commerce domein met een technology-gedreven dienstenaanbod in consultancy, software en managed services. Onder verschillende merknamen helpt deze bedrijfsgroep corporate organisaties efficiënter in te kopen, effectiever te verkopen en slimmer te integreren met leveranciers en/of zakelijke klanten. lakran.com

LAKRAN VMS Services BV valt onder de consultancy activiteiten van de LAKRAN groep. Het nieuwe bedrijf zal corporate organisaties gaan begeleiden in de selectie, aanschaf, implementatie en het beheer van Vendor Management Systemen binnen de inhuur van tijdelijke arbeid. Daarbij zal ook vooral bijzondere aandacht gegeven worden aan het optimaal benutten van data die je als bedrijf opbouwt in het proces.

lakranvmsservices.com

Minke Mensink heeft 20 jaar ervaring in resourcing en flexible workforce management. Zij heeft hierbij zowel focus op uitzenden als op professional hiring gehad, waarbij gezamenlijke waardecreatie in de driehoek opdrachtgever, flexkracht en bemiddelaar altijd het doel was. Door de jaren heen is haar verwondering gegroeid rondom het gemak waarmee opdrachtgevers in flex de bijbehorende digitalisering uitbesteden zonder exact te kunnen controleren wat zij er zelf mee kunnen winnen.

https://www.linkedin.com/in/minke-mensink-7552022/

Meer weten? Neem contact op met Minke (via +31-(0)6-53678737 of minke.mensink@lakran.com), met Herman (via +31-(0)6-28619868 of herman.ursinus@lakran.com) of met Doede (via +31-(0)6-48619646 of doede.van.haperen@lakran.com).

Deel dit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *